Post by tievenlentkohbu on Feb 7, 2022 14:02:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Kāpēc jaunākais atjauninājums vēl nav izlaists? Kad sagaidām to pašu? Uz lietojumprogrammas ir rakstīts "Vairāk līmeņu nāks"
Šī spēle ir diezgan daudz naudas sagrābšanas, kas ir spēle Play veikalā. Esmu iestrēdzis tajā pašā līmenī 3 dienas, jo atsakos tērēt vairāk. Kad monētas tiek iegādātas vai nē, algoritms, par kuru es šaubos, ir iestatīts šādā veidā. Spēle aplaupīs spēlētāju, vienmēr atstājot 1 kubu nesalīdzināmu, tāpēc spēlētājiem būs jātērē vairāk, lai pabeigtu līmeni, jo galu galā pārņems neapmierinātība. Kad balss saka: “Jauks gājiens vai teicami”, pievienojiet frāzi “Pievienot vairāk monētu @ Play veikalā”.
Līmeņa atjauninājumi ir ļoti lēni
Kāpēc es nevaru atjaunināt..lai pārietu uz nākamajiem līmeņiem..
Šis ir lielisks "ALTĪBAS" piemērs. Es atzīstu, ka sākumā spēle bija jautra un godīga, pēc tam ap 100. līmeni viss mainās. Tas nav kā toon sprādziens, kur jums ir 1 līmenis ik pēc 4 līdz sešiem līmeņiem, kurus nav iespējams iziet, netērējot naudu. Tas ir 2 un 3 rindā no 5.. Izstrādātāju atbilde uz šo ir "Datora algoritms ir nejaušs, kā bloki krīt". Varbūt tā, bet TĀ VIŅI RAKSTĪJA UN IZSTRĀDĀJA TO DARBOT!! VIŅI IZSTRĀDĀJA ALGORITMU... Viņi ir 2 mantkārīgi!
Atkarību izraisoša un lieliska spēle, līdz tā tika atjaunināta 21.12.18. Man ir paticis spēlēt šo spēli jau vairāk nekā gadu. Bet es to atjaunināju 24.12., redzu, ka 2 stundu, 4 stundu un 24 stundu brīvie laiki ir pazuduši. Lai iegūtu, tika pievienota jauna lāde, bet tā ir tikai viena reize. Šis jaunais atjauninājums ir nepatīkams! Ir pietiekami grūti iegūt brīvas dzīvības savā zvaigžņu lādē (kas, šķiet, nāk ļoti reti), un tagad tas vairs nav tik aizraujoši. Jāatgriež brīvās stundas un jānoņem jaunā līmeņa lāde, jo tā ir bezvērtīga!
Toy Blast - トイブラスト パズル cneu
Esiet jauki, ja zaudējat spēli manas izvēles, nevis spēles algoritma dēļ.
Es jau kādu laiku esmu bijis 109. līmenī. Jūsu pēdējais gājiens NEKAD nav jūsu pēdējais. No cūkām šajā spēlē ir grūti atbrīvoties. Ja drīzumā nekas nemainīsies, es izdzēsīšu šo lietotni.
Ja jums kādreiz ir 18 dzīvības, sagaidiet, ka izdzēsīsit 17 no tām, pirms nokārtosit līmeni. Iemesls tam ir tāpēc, ka spēle uzskata, ka jums ir pārāk daudz dzīvību, un tas nebūtu godīgi. Un tad pilnībā sagaidi, ka zaudēsi savu pēdējo dzīvi nākamajā līmenī, jo nedod DIEVS iziet 2 līmeņus pēc kārtas!
Netiek atjaunināts, tāpēc nevaru spēlēt. Tas notiek visu laiku. Man patīk spēlēt, bet man tas ir apriebies!!
Es labprāt redzētu īpašas balvas. Varbūt 1 reizi mēnesī jūs saņemat dubultu rotaļlietu lādes atlīdzību vai svētku balvas, kur, notīrot noteiktu līmeņu skaitu, jūs saņemsiet dubultās monētas. Es spēlēju daudz un laiku pa laikam iepērkos, un ik pa laikam uznirstošā "īpašā" atlīdzība var mudināt gadījuma spēlētājus spēlēt vēl vairāk. Mīli šo spēli.
Man patīk spēlēt rotaļlietu sprādzienus, bet 6050. līmenis ir ceļa beigas. Tas neļaus man atjaunināt lietotni.
Toy Blast Sestavljanke ecbg
Pagaidām viegli, tikko sākusies. Es ceru, ka kļūs grūtāk. Pagaidām es to izbaudu.
Itkā jau, kad nav ko darīt var paspēlēt. Es, kā novērtēta dodu šai spēlei 4 zvaignītes, jo šī spēle nesaglabā tavus izietos līmeņus, ja tu atinstalē un ieinstalē to atpakaļ. Vienīgais, ja tev ir Facebook un esi ar to piereğistrējies. Man šī spēle ir otrā mīļākā. Pirmā mīļākā varētu būt Growtopia, bet es vairs Growtopiu nespēlēju... Nu tad sanāk, ka pagaidām šī ir tā mīļākā spēle. Novērtē arī tu šo jauko spēli un iedod paspēlēt arī savai ğimenei!
Dažus līmeņus nevar uzvarēt, ja vien nevēlaties maksāt par monētām. Pēc kāda laika vairs nebūs jautri
Nekādu papildinājumu, nav $ naudas izsalkuši..ir lietotņu pirkumi,,bet tie nav izslāpuši....brīnišķīga grafika, daudz jautrības!!@!! Jautri un relaksējoši sev... Patīkams laiks, dīkstāves laiks. ..Arī vēl viena PEAK spēle, ko es izmantotu brāļa vai māsas analoģijā, "ToonBlast" Es viņiem abiem sniedzu 5 zvaigžņu atsauksmes, un ir arī jautri zināt, ka tas, ko jau esmu pieredzējis filmā "Toy Blast", ir devis man priekšrocības. Tik daudz līdzību, taču tām joprojām ir savi jautri varoņdarbi, kas ir tā vērti, lai abi būtu ielādēti.
Šķiet, ka ražotāji nevar sekot pieprasījumam. Spēlēju jau gadiem, bet sāku zaudēt interesi. Neuztraucieties spēlēt grūtākas kārtas, bet es atklāju, ka vairāk nekā nedēļu gaidu, lai beidzot tiktu ļauts izturēt, man nav tik daudz jaudas, tāpēc nav tik jautri. Atnesiet atlīdzību tiem no mums, kuru skaits pārsniedz 5000, un ļaujiet mums nedaudz biežāk iegūt papildu priekšrocības. Esmu arī atradis vēlu vakaru mazliet labāku iespēju laimēt.
Man ļoti patīk spēlēt spēli. Līdz šodienai man nekad nav bijis sūdzību. Acīmredzot Android lietotāji nevar iegūt jaunāko atjauninājumu, tāpēc mēs zaudējam konkursos un visu pārējo. Papildus tam esmu nosūtījis ziņojumu, izmantojot atbalstu, un e-pasta ziņojumu Google Play izstrādātāja kontaktpersonai. Viņi neatbildēs!! Vismaz dariet mums zināmu, kas notiek! Atjauninājums beidzot ir pieejams, taču būtu bijis labāk dzirdēt no kāda.
Superiga spēle 😁
Forša spēle.
Patīk,.. Bet garlaicīgi pēc dažiem posmiem, jo tas ir tikai posma pabeigšana pats par sevi, patiesībā nemēģinot..
Es to iedevu pirms 5 gadiem, bet tagad NEKĀDĀ KĀ!!! Man ir apnicis spēlēt vienu un to pašu spēli atkal un atkal un atkal. Jūs to darāt, lai mēs veiktu pirkumus. Lūdzu, nesakiet man, ka varat laimēt, neveicot pirkumus, jo tas ne vienmēr ir taisnība. Es atradīšu kādu citu spēli un spēlēšu to, jo šī ir ĻOTI ĻOOOOOOOOOTI NEMĀCĪGA!!!!
Man patīk šī spēle, tajā nav reklāmu, un tā rada tik atkarību spēle, lai izveidotu spēli, jums ir nepieciešami tikai 2 bloki, tāpēc es esmu pietiekami atkarīgs no šīs spēles, un es vēlētos sākt spēlēt vairāk rotaļlietu, bet vispirms, ja man tā arī patīk, jo tā ir bezmaksas un man patīk tādas bezmaksas izklaidējošas spēles kā šī!! !! Ceru, ka jums arī patiks!!!!!!!
Vai spēle sabojājusies? Es esmu 6051. līmenī un visu dienu neesmu varējis atjaunināt.
Mani izklaidē. Es tikko apskatīju dažas pēdējās atsauksmes, un tās ir muļķības. Jūs vienmēr varat pārvarēt līmeņus, netērējot naudu, taču noteiktiem līmeņiem var būt nepieciešams laiks. Es gaidu, kad iznāks jauni līmeņi, bet man nav jātērē nauda, lai to sasniegtu.
Manas monētas turpina pazust!!!!!!!😠Pircējs uzmanies. Esmu nomainījis savu Facebook paroli un visu. Vispirms ik pa brīdim bija 25 un tad šodien atņēma 180 pēc pirmdienas pirkšanas 12.99 pakā. Neuzkrītieties un pievērsiet uzmanību savām iegādātajām vai iegādātajām monētām
Kopš jaunā Android atjauninājuma 😒 tas turpina avarēt
Pārāk daudz atmiņas, lai pārietu uz nākamo līmeni. Drīz būs jādzēš...
Kad esat pabeidzis pievienošanos līgai, dažreiz tas netiek lejupielādēts, lai jūs varētu iegūt savus 🆕 līmeņus, un man tas nepatīk, jo es spēlēju šo spēli, un tagad, rakstot šo pārskatu, es nevaru atjaunināt rotaļlietu sprādzienu un Play veikals, kas ir šausmīgs
Nespēlē šo spēli. Tas maksā naudu, lai tikai uzvarētu. Nekas nav nejaušs, kā teikts. Nekas nav bezmaksas. Ja vēlaties sasniegt nākamo līmeni, jums ir jāiegādājas ekstras. Nav naudas, nav jautrības. N nav klientu apkalpošanas, ja tā patur jūsu naudu, n jūs nesaņemat neko. Kāds plīsums.
Perfekta spēle 😇
Es nevaru atjaunināt spēli. Nav pieejami atjauninājumi
Turbo Dismount™ Simulatie pje
Lielākā daļa manu draugu, kas spēlē spēli, pat mans gf, nav savienoti, tāpēc mēs nevaram sūtīt viens otram dzīvības... Un nekādu REĀLU jaunu līmeņu. Nav tik jautri kā agrāk
Ļoti viegli, līdz jūs sasniedzat 50. un 94. līdz 100. līmeni. Tad kvadrāti nesakrīt.
Man patik si spele jo man ir telefons nu varbut jus zinat to telfonu kuram ekrans ir liels. Un tā speli var viegli spēlēt.😊☺😁😀😂😃😄😇😅😆😇😉😯😐🐱
Esmu 2103. līmenī(!) Es atjaunināju spēli un tagad nevaru spēlēt ainavas režīmā, arī tikai 5 mēģinājumi neierobežotu dzīvību vietā, jūsu līmeņi ir tik grūti un ar tikai 5 dzīvībām dažreiz ir nepieciešama nedēļa, lai pārspētu katru līmeni , patiesībā spēle ļauj man uzvarēt, lūdzu, mainiet atpakaļ uz sākotnējo jautro spēli!
Es nevaru pavadīt nevienu dienu, nespēlējot šo spēli. Tik daudz atkarību. Tik patīkama grafika arī.
Šī spēle ir jautra, taču tai ir daudz defektu, īpaši atjaunināšanas programmatūrā
"Dzīves sistēma" ir galīgi kaitinoša! Tas, vai pabeidzat līmeni ar desmit pagriezieniem un tikai vienu šķērsli, ir pilnībā atkarīgs no veiksmes! "Vai spēle ļaus man pabeigt šo līmeni, beidzot iedodot atbilstošu bloku vai nē?" Jūs nevarat uzlādēt dzīvi, skatoties video vai ko citu! Skatieties, spēle ir jautra, taču nav vērts tērēt naudu par papildu rīkiem vai dzīvībām. Tas, ka tā domā, ka tā ir, ir narcistisks
Es spēlēju toy blaster apmēram 5 gadus. Beidzot esmu mākoņos 5500. līmenī. MAN NĪNĪT, ka pēc turnīra jūs tiekat izslēgti uz dienu vai 2 un nevarat spēlēt vai savākt dzīvības. Kāds tam ir pamatojums? Es spēlēju, lai atpūstos un ar tiem kūstošiem kubiņiem tas nav iespējams!! Atbrīvojieties no šīm lietām. Es būtu devusi visas 5 zvaigznes, ja ne tas, ka esmu izslēgts un nevaru spēlēt... ļoti vīlies
spēlēju jau gadu vairāk spēle patīk 😀
Ir līmeņi, kuros ir gandrīz neiespējami progresēt, jo jums ir maz vietas, ar kuriem strādāt, un viņi turpina barot jūs ar atkritumiem. Jūs varat sēdēt tur un sadedzināt visu savu dzīvi un nekur nenokļūt. Tas viss ir atkarīgs no tā, cik daudz atkritumu viņi jums atdos, pirms jūs faktiski varēsit panākt zināmu progresu. ATJAUNINĀJUMS: Pilnīga krāpniecība, jo tālāk jūs nonāksit. Jūs iegūsit līmeni tikai tad, kad VIŅI tā saka. Spēle nepārtraukti nomet bezjēdzīgus gabalus, kas tikai iznieko jūsu kustības. Tīra vilšanās!!
Līdzīga naudas izsalkuma spēle kā Toon Blast. Vismaz ar Toy Blast, lai turpinātu spēlēt pēc zaudēta raunda un atlicis tikai viens vai divi gājieni, lai notīrītu līmeni, maksā tikai 25 monētas, lai vēl daži mēģinātu to notīrīt. Tā vairs nav jautra relaksējoša spēle.Bet pagaidām paturēšu, jo grafika ir forša. Kad spēle nekrāpj.
Kaitinoši, tāpēc esmu lejupielādējis 2 šīs spēles versijas un atinstalējis abas. Problēma man ir "kāpēc man ir vajadzīgs indikators, kas norāda, kur man jāsāk raunds, ja es precīzi zinu, kas man jādara, lai uzvarētu raundus?" Es saprotu dažus pirmos raundus, bet 15 raundus vēlāk tas ir kaitinoši. Tā nav raķešu zinātne ppl. Es gribētu derēt, ka ir citi līdzīgi man, kas atinstalēja spēli tā paša iemesla dēļ.
Reklāmās esat parādījis aizraujošus līmeņus, taču, spēlējot spēli, tas ir veltīgi
Es nevarēju pieteikties savā FB lapā, tāpēc spēle sākās no jauna. Es biju 3865. līmenī. Es sazinājos ar atbalsta dienestu, un viņi pat neatbildēja
Es mēģinu saprast, kāpēc pasaulē šī spēle vēl nav atjaunināta. Es gaidīju visu trako dienu, un šī ir visilgākā. Es patiesi ceru, ka tas nenotiks ikreiz, kad ir nepieciešams "tā saukt par atjauninājumu". 🙄
Mels