(Android/iOS) Tactical War: gra obrony wieży nieskończone hakowanie tokenów
Feb 7, 2022 14:05:18 GMT
Post by tievenlentkohbu on Feb 7, 2022 14:05:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hakowanie tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: gra obrony wieży 2022 version ▞▞▞
Tłumaczenie hasła "military strategy" na polski - Reverso ...
Ta gra jest trudna, nawet przy planowaniu strategicznym ilość pieniędzy potrzebna na ulepszenie lub zakup określonej wieży jest zbyt duża. Weźmy na przykład niszczenie otoczenia w poszukiwaniu monety, natrafiasz na czołgi, czołgi otrzymują duże obrażenia i potrzebujesz co najmniej 400 monet, aby mieć przydatną wieżę i ulepszenie. Gra daje ci zmianę, gdy pokonasz wroga, 3, 5, 10 USD. Jak masz wygrać, gdy szanse są oczywiście przeciw tobie?
Gra jest fajna i przyjemnie się w nią gra. Proszę zróbcie możliwość grania w tryb nieskończony
Fajna gra dla zabicia czasu. Byłoby świetnie na więcej poziomów wkrótce i sposób na rozpoczęcie z większą ilością pieniędzy... I PROSZĘ... WIĘCEJ POZIOMÓW, PROSZĘ!
Dobra gra, niestety, ma tylko 20 poziomów. Zachowaj to na wypadek, gdyby dodali więcej wraz z aktualizacją. Mają 3 opcje broni i 2 opcje obrony. Jest więc wiele opcji dla nowych poziomów zamiast standardowej broni maksymalnej przeciwko super czołgom. Mieszajcie, bądźcie kreatywni. Zaktualizuj, pobrałem to ponownie i nic się nie zmieniło przez rok.. zagram, aby sprawdzić, czy pamiętam moje przeszłe strategie. W przeciwnym razie rozczarowujące brak nowych map po roku.
„Możesz wyłączyć dodatki w sklepie z grami” Tak… Jeśli za to zapłacisz!! Ta gra to żart. Lepiej wróć do Bloons TD lub Age Of War. Poważnie dodane, które dostałem, były szalone. A fakt, że twórcy mieli taką odpowiedź, jest niedorzeczny, całkowicie niedorzeczny.
Wspaniała gra
Ogólnie fajna gra typu tower defense. Trudne, ale nie złożone. Mapy o krótszym czasie trwania są świetnym zabójcą czasu. Postęp jest trochę niezręczny, ponieważ na początku potrzebowałem ulepszeń do 3-gwiazdkowej mapy. Moje tendencje do OCD nie pozwoliły mi przejść dalej, dopóki nie miałem, więc odtworzyłem je i zebrałem wystarczająco dużo dolarów, aby zmaksymalizować wszystkie moje ulepszenia na wczesnych etapach. Tak więc większość ostatnich etapów była bardzo prosta. Ale kilka ostatnich było wyzwaniem i wymagało mniej prostej taktyki.
Jak coś w 5 trzeba mieć snajpy
Przyjemna gra. Prosta grafika miła dla dobra .czytelne jasne zasady , tyle że krutka
To nie jest gra strategiczna ani gra taktyczna. Zanim pójdziesz i spróbujesz to stwierdzić, zachęcam do spojrzenia w górę i zrozumienia definicji obu słów. Nie ma strategii, którą masz jedną jedyną drogę do zrobienia. Musisz zacząć od wieżyczki mg. Następnie musisz go ulepszyć, ponieważ nie masz dość na armatę. Fala 6 wymaga wymaksowania prawie wszystkiego, zanim będziesz mógł wyczyścić poziom. Wave 3 to ciężarówki, które będą miały 1 hp z wieżyczkami z maksymalnym mg. Poza tym o wiele więcej problemów, ale 500ch jest.
Perang Taktis: Tower Pertahanan Strategi nfh
Przyzwoita gra.... musisz wielokrotnie powtarzać poziomy, aby uzyskać ulepszenia na następny poziom.
Czuję, że ta gra ma odpowiednią równowagę między wyzwaniem a postępem. To uzależniające i zabawne. Byłoby fajnie, gdyby estetyka pierwszej lub drugiej wojny światowej nie była jedyną opcją poza tym, że jest to świetna gra. Tak, są reklamy, ale nie ma 2 na twojej twarzy i warto na darmową grę. Dobra robota
To dobra gra po prostu zbyt trudna na poziomie 2, musiałem ponownie uruchomić dwa razy, ponieważ było to trudne, więc jeśli chcesz naprawdę wymagającej gry, to jest to gra dla ciebie, jeśli nie, to nie kupuj tej gry.
Georgian and Ossetian Terri- torial Defense Forces combat strategies analyses ... ochrony pogranicza, Biuletyn „Problemy Ochrony Gra- nic” 2011, nr 15, s.
Gra fajna, tylko niektóre poziomy są mega trudne np. 5
Tactical War: Tower Defense Game - Fibonapps
Bardzo prosta gra. Świetny przechodnia w czasie. Podczas lotu ta gra nie wymaga połączenia z Internetem, więc zapewnia całkiem niezłą rozrywkę. Ale wartość rozrywkowa jest krótkotrwała. Możesz szybko i łatwo kupić wszystkie towary w sklepie. Więc nie oczekuj, że będzie to gra długoterminowa, w którą grasz przez wiele miesięcy. Prawdopodobnie pokonasz wszystkie wyzwania w ciągu tygodni lub dni.
Tactical War: Tower Defense Game Stratēģiskās spēles cfhm
Niektóre poziomy mogą być trudne, ale w sumie jest to świetna gra
Trudne poziomy🙄😞
Gra dostanie jeszcze dwie aktualizacje poprawiające błędy i wnoszące jedną nową (a ... a z drugiej strony próby zrzynek z Fortnite (skiny, Battle Royal).
Ta gra musi być lepiej wyważona. Nie mogłem nawet ukończyć drugiego poziomu. Wrogowie poruszają się zbyt szybko i nie upuszczają wystarczającej ilości gotówki, jeśli uda ci się ich zabić.
Grałem w gry typu tower defense od lat, moim zdaniem nie było to dobrze przemyślane. ostatni ma dwa, ale nie ma kontroli przewidywalność wież AKTUALIZACJA: CZY JESTEŚCIE LUDZIE ZAMIERZAJĄ DODAĆ WIĘCEJ poziomów przedmiotu do wieszaków, a przede wszystkim większą elastyczność w wydawaniu? WOW, MYŚLAŁEŚ, ŻE BYŁEŚ BYĆ UPIĘKNY ?
Grand Theft Auto: Vice City Аркади xxjj
Najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, musiała mieć dwa lata. Chodzi mi o to, żeby coś prostego przyjechało o wiele za szybko, a zwłaszcza opancerzone ciężarówki, których czołgi są po prostu zbyt trudne do pokonania z twoją wieżą, musisz być tak, jakbyś miał wszystko do pokonania, co jest po prostu denerwujące.
Overkill 3 · WarStrzelanieModern Setting ; Call of Defense TD · Historical SettingObrona Wieży ; MyClub Manager · City BuildingCompetitivePiłka nożna
Zabawna i prosta obrona wieży. rozegranych do tej pory pierwszych pięciu poziomów, poziom trudności jest ładnie zbalansowany. Ilość zarobionych pieniędzy (bez zakupów w aplikacji) jest dokładnie wystarczająca do niektórych ulepszeń, które musisz zrównoważyć. Fajna mechanika gry, w której możesz niszczyć przeszkody, aby zrobić miejsce dla większej liczby wież, oczywiście najlepsze miejsca są zawsze zablokowane :-)
Ta gra to świetna zabawa. Bardzo mi się to podobało. Jedynym powodem, dla którego podałem 4 * zamiast 5, jest to, że musi być więcej treści, jest tylko 20 poziomów i 3 wieże ataku. ale jest dużo zabawy i podoba mi się ta gra, zajęła mi około 2 dni wolnego i grania, aby odblokować wszystko i 3 * wszystkie 20 poziomów
Zdecydowanie zabawna i wciągająca. Chciałbym trochę bardziej zróżnicować wieże i umiejętności, kiedy ostatnia wieża snajperska została odblokowana, poczułem, że gra została wygrana. niemniej jednak dobra zabawa.
Bezpłatne pobieranie Empires and Allies APK dla Androida
Etykiety: Obrona WieżyCompetitive - Oceń Defend your base from being breached by enemy hostiles by laying traps and war camps. Choose from different heroes with
Zarombista
Zabawa na początku, ale po pierwszych kilku poziomach zbyt ciężka. Nawet przy dobrej strategii, gromadzeniu pieniędzy i ulepszaniu rzeczy w wieszaku nie wystarczy.
Bez wydawania kasy nie da się grać. Nie ukończyć 6 misji.
Żmudne i nudne.
Nie interesuje mnie tego rodzaju obrona wieży + Zbyt prosty interfejs użytkownika i gra + Dźwięk strzelania jest denerwujący
Za niszczenie wrogów nie dostajesz wystarczającej ilości gotówki. Zazwyczaj początkowa gotówka jest zbyt niska i jeśli użyjesz niewłaściwej wieży, kombinacji lub ulepszenia, możesz pożegnać się ze swoimi postępami. Mam każde ulepszenie dla każdej wieży i ulepszeń, a wciąż go brakuje. Nie mogę ulepszyć wież wystarczająco szybko, aby się odpowiednio bronić. Chcę polubić tę grę, ale nie mogę przezwyciężyć braku wysiłku.
Gra jest stworzona tylko do szlifowania i kupowania ich pieniędzy w grze
Nie można odtworzyć, zarażony reklamami.
Etykiety: Obrona Wieży - Oceń Use different tactics to defeat the increasingly difficult levels as you defend your base. Build strong turret defenses and
Bardzo lubię tę grę, sprawia, że używam mózgu. Chciałbym zobaczyć wiele rozszerzeń, w tym nowe wieże i nowe poziomy, świetną grę, jeśli chodzi o wady, przestałem się interesować ulepszaniem wież zbyt wcześnie, więc późniejsze poziomy po prostu dały mi bezużyteczne pieniądze, byłoby dobrze dodaj więcej ulepszeń.
Bardzo dobra strategia w starym stylu. Brakuje może typ wiezyczek i np. surówka surowcowa. Czekam na część.
Team Fortress 2 (TF2) to kontynuacja gry, która stawia na mapie klasowe, ... podobnej do tej z trybu obrony wieży i wieloosobowej areny bitewnej online.
Wysoka grywalność. Prosta gra, ale może w tym tkwi sukces.
Zbudować linię obrony i silny wieży Obroń swoje królestwo jest los królestwa spoczywa w twoich ... Tactical War: Tower Defense Game APK
Bardzo wciąga, niestety tylko miejsce jest 20 misji
Ta gra zasługuje na tytuł, jest bardzo taktyczna i zabawna
Uwielbiam tę grę - ale czy możemy mieć jakieś nowe poziomy?
Coraz gorzej z tymi reklamami