(Android/iOS) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games csal glitch drágaköveket
Feb 7, 2022 14:08:25 GMT
Post by tievenlentkohbu on Feb 7, 2022 14:08:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyon jó alkalmazás, de a hátránya az, hogy nagyon túlterheli, mint a 4-es zónában, vagy talán én vagyok rossz, de ez egy nagyszerű alkalmazás, és ez csak az én véleményem
Ez a játék csak játszani kisgyerek
Ez a játék nem jó, de jó offline játékhoz
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Action kla
Modern War Choppers: Shooter Akčné kggw
Nagyon szórakoztató játék. Nagyon szeretem, de egy apró probléma az ugrással, hogy csak 2 ütést lehet eltalálni a légi egységeket .....egyébként igazi és valósághű játék .szép grafika, nincs lemaradási probléma.jól elégedett.ajánlom a barátaimnak is.
Ez a játék fantasztikus. Amíg le nem töltöttem, nem tudtam meg... Szóval szerintem próbáld ki... És egyre keményebb lesz, ahogy múlnak a szintek😇♥💙♥♥💙
Ez a játék például nagyon király. A karakterek és a grafika is fantasztikus. Szeretnék látni egy frissítést a játékhoz, még több fantasztikus karakterrel és sok extra zónával. Felfelé menő fejlesztő!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Акционе qqn
Ez egy nagyszerű játék, és erőteljes karakterei vannak, de játék közben egyre nehezebb
Nagyon jó játék Van egy nagyon régi Samsung telefonom, alig 200 MB memóriával. Nagyon sima grafikája van. Egy nap alatt 45 percet játszott, és sok gyöngyszeme van, és 20,5 csillagot ért el tőlem. Kérem próbálja meg azt .Boldog leszel
Ez a játék nagyszerű
Csodálatos játék a. Világ😎😍😍🤗 Szerintem mindenkinek kell. Töltsd le.
Király
Kérjük, írja be a benne lévő szintek számát, hány zónával.
Szeretem!!!
idő múlásával viccelődő játék offline
Egyedülálló játék! Az első évaddal játszottam.Ez a kettő egyedibb és csodálatosabb. Kérjük, készítse el a 3. évadot🙏🏼🙌🥺
Igen, ez egy jó játék.. De észrevettem, hogy a szörnyek nem reagálnak, amíg eltalálják őket. Csak állnak minden reakció nélkül.
Ez egy csodálatos játék! Mindig ragasztottam! Ez azért is meglepő, mert a legtöbb offline játék unalmas, és többnyire csak húzás, de ebben a játékban ez nem így van! Bárcsak a szövetségesek egy kicsit erősebbek lennének, és valóban segítenének, ahelyett, hogy csak meghalnának és teherként lennének. Különben remek játék!!!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games მძაფრსიუჟეტიანი fou
ez a játék nagyon jó minőségű harci játék
Szép játék, fantasztikus grafika, jó irányítás, teljes móka.
Ebben a játékban jó grafika és könnyen irányítható
A játék egy kicsit érdekes. Kérem, javítsa a grafikáját
A játék nagyon érdekes funkciókkal rendelkezik, és a háttér is megdöbbentő, és nagyon egyszerű funkciókkal rendelkezik az árnyékharcos vezérlésére, szóval csodálatos.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Aksyon igj
egy nagyon kihívást jelentő offline játék eddig..szeretem, szórakoztató játszani..
Ez egy noob játék, csak 1 millió letöltése van, és az ingyenes tűznek milliárdja van
Ez a legjobb játék valaha!! A játékmenet gördülékeny, és a különböző típusú térképek legálisak. .. Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal... Annyira jó minden képessége.. Nagyon jobban szeretem ezt a játékot... Arra kérem a készítőt, hogy adjon hozzá további térképeket, és tegye még érdekesebbé a játékot.....
Nagyon nagyszerű játék, és könnyű játszani a legjobb harci élményt, de néha lefagy, és sok felszerelést kapsz, hogy növeld az erődet.
Ugyanaz az első árnyékharcnál, csak más a menü kialakítása.
Nagyon rossz játék nem indul gyorsan
Ez a játék nagyon klassz. És szép és jobb, és szeretnék több karaktert.
Nagyon szeretem ezeket a játékokat😍😍. Könnyen teljesítettem minden szintet, de csalódtam, mert csak 10 slotot láthatsz ezekben a játékokban. Remélem, hogy legközelebb a játékkészítő újabb és újabb slotokat hoz létre, hogy javítsa a karakter erejét. Könnyű, kemény és őrült szintet végeztem a relic Max upgrade kártyával 😎😎😎. De utálom a dicső várost, mert néhány szörny lelassítja a karaktered mozgását. Utálom ezeket a hibákat, plzz javítsd ki.
Ez egy lol típusú játék. Először feltöröm a játékot, szerencsés foltozással és játszom, aztán megtetszik a játék. 😒😒😒😒😒😒😒
Ugyanaz a harci stílus, ugyanazok az ellenségek, ugyanaz a környezet. Jó, de sokkal többet kell hozzá tenni. FEJLESZTŐ sokkal több
Imádom ezt, mert nagyon izgalmas ..nagyon élvezem minden alkalommal, amikor játszom ...annyira izgalmas, amikor elhaladsz a le el mellett
ez nekem sokkal jobb, mint az első. mert eladhatja a berendezéseit, mint az elsőt. eddig még mindig ez a legjobb árny harci játék. ennek ellenére adj hozzá több új karaktert, köszönöm.
3 csillagra értékeltem, mert kevesebb a hős. De tetszik a játék.
ez a játék szuper
Ne töltse le ezt az alkalmazást akkora MB pazarlásként. Nagyon csalódott vagyok, a grafika rossz, a hanghatások pedig nem zökkenőmentesek. Ha 0 csillag van, akkor 0-ra értékelem.
Tetszik, de kérem, tegye valóságosabbá és izgalmasabbá
Micsoda backchodi valaha hirdetés, ezért ne telepítse
Eddig tetszik. Csak így tovább, fejlesztő. Út! 👍😁 *Szerkesztés: Még mindig ⭐⭐⭐⭐⭐... A minap melankolikusan törölnöm kellett, mert megtelt a telefon tárhelye (elnézést!!! 🙏🙇) Merem állítani, hogy ez a legjobb akciójátékom! Azok a hónapok, amikor olyan akciójátékokat telepítettem, amelyek sokat késnek (nem bántódás ML, de kérem, javítsa ki a késéseket! Játszottam, és tudom, mit mondok! Ebben a játékban a karakterek egyszerűen jobban harcolnak, komolyan...) I támogatom a frissítéseidet! Millió köszönet, hogy létrehozta ezt az ingyenes, késések és hirdetések nélküli játékot!
A játék jó, de túl könnyű a szinteket törölni
Sokan adják hozzá a játékleállítást többször is.
Szerintem klassz játék, de az Sf 1 jobb volt
Érdekes játék, bár az utolsó szintet nem tudom megnyerni