Post by tievenlentkohbu on Feb 7, 2022 14:20:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι δεν θα λειτουργούσε καθόλου στο 2ο επίπεδο. Συνέβη 4 φορές παρά το επανειλημμένο κλείσιμο του παιχνιδιού και επανεκκίνηση της συσκευής. Διαγραφή
Είναι ό,τι χειρότερο το έχω ανοίξει για περίπου 30 λεπτά και δεν με αφήνει να μπω
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Έχω περάσει πολύ καλά. Αλλά ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ήταν το πώς όλα τα πρόσθετα εμφανίζονται και γίνεται ενοχλητικό.
Εύκολες επιλογές σχεδίασης, εύκολα παράπλευρα παιχνίδια
Μην το κατεβάζετε με πολλές διαφημίσεις και κάθε φορά που μπαίνω πρέπει να περιμένω 30 λεπτά 🙄
Διαφήμιση μετά από διαφήμιση είναι χάλια
Είναι καλό
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι.....ΦΟΒΕΡΟ😍....Αλλά προτείνω μόνο να μειώσετε τις διαφημίσεις...Διαφορετικά, αυτό το παιχνίδι αξίζει 5 αστέρια για τις δυνατότητές του...Και αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και εκτός σύνδεσης. ...Ευχαριστώ για την ανάγνωση......
Ωραίο καλό παιχνίδι
Πολύ ενδιαφέρον
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Árkádjátékok inct
Home Design: House Decor Makeover புதிர் vqxd
Οι δωρεάν ανταμοιβές με διαφημίσεις δεν λειτουργούν. αναγκάζοντας να χρησιμοποιήσετε 💸 να χρησιμοποιήσετε το επιθυμητό αντικείμενο, παρόλο που θα πρέπει να είναι δωρεάν αν δείτε μια διαφήμιση. παρακαλώ διορθώστε το
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά σε έναν από τους πίνακες της κρεβατοκάμαρας (ο χρυσός) έχει ένα ανατριχιαστικό πρόσωπο μέσα του
το λατρεύω ❤️
Τα παιχνίδια υπέροχα και θα του έδινα 5 αστέρια δεν ήταν για όλες τις διαφημίσεις. Δεν με πειράζουν λίγες διαφημίσεις, αλλά ο αριθμός των διαφημίσεων σε αυτό το παιχνίδι είναι υπερβολικός, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο.
Xfhjovaesvjjjo supar online ඌයි
Κέρδισα το επίπεδο 342..Γιατί εμφανίστηκε ξανά το ίδιο παιχνίδι; Το παιχνίδι είναι ένα αστείο. Πολλές φορές ανεβαίνει και ούτε μία κίνηση, οπότε πρέπει να το κλείσετε και να το επαναφέρετε ξανά. Όταν έχετε μια κίνηση που θα κερδίσει το παιχνίδι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κομμάτι θα πετάξει προς την αντίθετη κατεύθυνση από την οποία το μετακινήσατε. Έχω κολλήσει στο ίδιο παιχνίδι για σχεδόν μια εβδομάδα γιατί είναι αδύνατο να κερδίσω αν φυσικά δεν αγοράσω κινήσεις. Το απεγκαθιστώ.
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Μου τελειώνουν τα χρήματα πολύ γρήγορα όμως γιατί όλα είναι τόσο ακριβά. Θα το βαθμολογήσω με 4 στα 5.
Μου άρεσε το ίδιο το παιχνίδι...αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις.
Λατρεύω τη διακόσμηση και αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό
Home Design: House Decor Makeover Слагалице jjd
🙏🕯📿👑💎
Κατέβασα το παιχνίδι μόλις το πήρα. Κάθε νέο παιχνίδι έχει ένα παιχνίδι τριών ματς, είναι τόσο απογοητευτικό γιατί δεν μπορείτε να σχεδιάσετε χωρίς να χρειαστεί να παίξετε ένα rip off του candy crush.
Το λατρεύω! είναι καταπληκτικό! Πρέπει να το κατεβάσετε
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλές πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα 💰
Έπρεπε να απεγκαταστήσω πριν από το επίπεδο 20. Υπάρχει μια διαφήμιση μετά από κάθε..μονό..επίπεδο.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά μισώ που παίρνεις λίγα χρήματα, πάρα πολλές διαφημίσεις και πρέπει να παίζεις ένα παιχνίδι Κάθε φορά για να πάρεις χρήματα και παίρνεις πάντα για να παίξεις το παιχνίδι
Στο επίπεδο 3 και ακόμα με κάνει να παρακολουθώ πώς να συνδυάσω 3 από τα ίδια. Είμαι πολύ μεγάλος για το Sesame Street.
Έμεινα στο επίπεδο 1601 σχεδόν 2 μήνες. Δεν υπάρχει ενημέρωση επιπέδου. Τα πολύ χειρότερα. Ελπίζουμε ότι ο προγραμματιστής μπορεί να ενημερώνει πιο συχνά το επίπεδο.
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki cfv
Τέλειο🥰🥰
Υπέροχο παιχνίδι όπως το marching ton mansion να το παίζεις όλη την ώρα
Ω
Είναι τρομερό
Οι διαφημίσεις δεν φορτώνουν επομένως δεν μπορώ να βρω επιπλέον χρήματα, εκτός από αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι
Είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό του έδωσα 5
Ωραία γραφικά! Αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός, τα παιχνίδια γίνονται πολύ πιο δύσκολα. Θέλω να μπορώ να στολίζω-- όχι να παίζω ατελείωτα παιχνίδια.
Home Design: House Decor Makeover Слагалице jjd
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να κάνεις την πρόκληση για να βρεις χρήματα για να αγοράσεις τα έπιπλα. Γενικά όμως είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά δεν μου αρέσουν οι προσθήκες
Δεν είναι καλό παιχνίδι, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε ένα άλλο παιχνίδι σχεδιασμού σπιτιού "Ευχαριστώ ❤"..
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά σε πολλές διαφημίσεις, και σε υψηλότερα επίπεδα τα χρήματα ανεβαίνουν, αλλά γιατί θα το κάνεις αυτό. Υπέροχο παιχνίδι όμως.
Δεν μπορώ να δώσω σε αυτό το παιχνίδι περισσότερα από 2 αστέρια. Καταλαβαίνω την ανάγκη για διαφημίσεις, αλλά όταν συνεχίζουν να έρχονται και δεν σε αφήνουν να επιστρέψεις στο παιχνίδι - είναι ενοχλητικό. Επίσης, όσο ανεβαίνετε, τόσο περισσότερο πληρώνετε για έπιπλα και διακόσμηση. Που σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθείτε περισσότερες διαφημίσεις. Οχι αστειο. Απεγκατάσταση.
Συνεχείς διαφημίσεις. Ουφ. Απεγκαταστάθηκε.
Σούπερ παιχνίδι πολύ συναρπαστικό
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ γλυκό και ιδιαίτερο, και βοηθά στην προετοιμασία του σπιτιού 🏠👍🤗