Post by tievenlentkohbu on Feb 7, 2022 14:29:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dovoli goljufanje ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Mislim, da je ta igra smešna, saj hodite naokrog in ubijate ljudi in zbirate njihove duše
Bilo je zabavno, dokler je trajalo, vendar je bil zelo preprost koncept in sem ga premagal v 3 dneh. Mogoče zato, ker se mi ni bilo treba ustaviti, da bi si vmes ogledal oglase, ker sem svoj blokator oglasov vklopil relativno zgodaj, vendar še vedno nisem pričakoval, da bo vse tako hitro konec. Poleg tega se ravni ponovijo po stopnji 135
Ljubim smrt. Ampak sovražim gledanje oglasov. In dejstvo, da pridete tja, kjer morajo ljudje plačati, da se jih znebite, je BS. Zdaj vem, da morajo tam nekako zaslužiti. Vendar to ne preprečuje, da bi bil BS. Osebno bi rad užival v ubijanju ljudi v svojih igrah, ne da bi porabil denar, da bi se znebil oglasov
Tako zasvojenost in dodatki niso vsaka raven, ki jo lahko igrate malo, nato pa si zagotovite tisto, ki vam pove, da niso tako pohlepni kontrolniki odlični in všeč mi je grafika na splošno dobra igra
Zelo kot da piše, da bo tako kot verjemite mi, da so oglasi precej slabi, ampak samo igrajte v letalskem načinu ...
Tone zabave. Želim si, da bi bilo več outfitov.
Če iščete igro, v kateri se vsakič, ko končate raven, prikaže oglas, potem je to igra za vas. Je precej osnovno. Verjetno bi lahko z njim naredili veliko več, če bi bolj razmišljali o tem in verjetno bi bilo kul, če ne bi bili njihovi oglasi ves čas. Jaz bi mu dal 1 zvezdico, ti pa dobiš 2 zvezdici, ker je njihov potencial.
Ta igra mi je všeč, vendar so oglasi nadležni. Da, veliko jih je, vendar jih ne morem zapreti, ko so končane, zaradi česar moram nenehno znova zagnati igro. Prosim, popravite to.
Všeč mi je igra, toda vsakič, ko nekaj storite, morate najprej pogledati oglas, tudi za zbiranje kovancev, ki ste jih pravkar zaslužili. Igri bi dal 4 ali 5 zvezdic, a zaradi preveč oglasov dobi 1 zvezdico in jo odstranim iz telefona
To je popolna igra za ta letni čas....za oglase moram odšteti 2 zvezdici. Večino oglasov preprosto znova zaženem igro, da se izognem, ali pa pustim telefon, da se predvaja v ozadju. Toda igre levov nenehno dovoljujejo, da se isti politični oglas bs prikazuje na njihovih mobilnih igrah....ko se želim ohladiti in sprostiti z mobilno igro, je zadnja stvar, ki si jo želim, da me razjezi politični oglas. Prosim, nehajte dovoliti, da se ta prekleti politični oglas znova in znova vrti po vaših igrah lion studios!!!
Kot vsi drugi pravijo, oglasite se po vsaki malenkosti, ki jo naredite. V nasprotnem primeru bi bila dostojna izguba časa.
Preveč oglasov boste zaslužili več denarja brez vsiljenih oglasov, saj veste, da so vsi nasedli na igro brez vsiljenih oglasov in oglasov, s katerimi zaslužite!
Death Incoming! Avanture isoh
Čudoviti oglasi za igre so nevsiljivi in utišani razvijalci te igre I love you
Obožujem smrt, čeprav sem punca
Oglas za oglasom in za tem spet oglas. Sploh si ne morete predstavljati, kako nadležno je to.
Ta igra je nadgradnja od YOLO z boljšo grafiko. Čeprav so oglasi nekoliko moteči, jih lahko izklopite tako, da preprosto izklopite mobilne podatke ali WiFi (karkoli že uporabljate), saj je to igra brez povezave.
Zabavna mala igra. Oglasi na vsaki ravni so zelo nadležni, pa naj traja manj časa za zapiranje in ponovni zagon igre kot za ogled oglasa. In preden porabite denar, le 86 ravni. 87 se začne znova od začetka.
Všeč mi je, toda pri mnogih oglasih imam rad smrt, ne vem zakaj, zato je ta igra popolna zame 😂 Verjetno sem psiho😔
To je srčkan na morbiden način in zabaven način, da zapravite nekaj časa, medtem ko čakate na nekaj.. Glavna pomanjkljivost je, da morate gledati oglas med VSAKO ravnjo. Izbriše se lahko zgolj zaradi tega. Sicer je to zabavna mala puzzle igra.. če ne bi bilo vseh oglasov, bi se odločil. igraj naprej kot sem rekel..
Prekomerna količina oglasov! Razumem, da razvijalci na ta način zaslužijo svoj denar, vendar sem porabil vsaj trikrat več časa za gledanje oglasov kot za dejansko igranje igre. Umirite ga, prosim!
Česar večina ljudi ne razume ali ne ve, je majhen trik, da se znebite dodatkov. Vklopite telefon v načinu za letalo. Znebi se vsega, brez dodatkov, žal ne morete gledati dodatkov, da bi dobili nagrade.
To je še ena igra, ki bi lahko bila nekaj, kar sem brezglavo igral RAZEN VSEH OGLASOV. Tu in tam ne mislim na par. To je razumljivo in normalno za večino iger. To je konstantno! 80 % časa v igri boste porabili za gledanje oglasov. Ni vredno prostora, ki ga zavzame
Zabavna igra, vendar je preveč oglasov. Naj bo igranje dolgočasno
Imel sem veliko zabave s črnim humorjem, a prav. NAČIN. tudi. veliko. oglasi. Zaradi tega je skoraj nemogoče igrati.
Preveč oglasov in igranje res ni tako odlično. Po vsaki stopnji je oglas in postane tako moteč. Poleg tega morate gledati oglase samo zato, da prejmete stvari, ki ste jih zaslužili. Iskreno povedano, to je samo izguba časa in izguba prostora na vašem telefonu. Bil sem tako navdušen nad igranjem te igre, dokler je dejansko nisem igral. Za to igro bi morala obstajati izjava o omejitvi odgovornosti, ki pravi, "oglasi povsod", vendar bi bilo to preveč ključno in bi to podjetje (ali oseba) izgubilo posel. Popravi svojo igro, prosim!
Zelo prijetno in zabavno, ko je kamniti
Zdi se, da bi lahko bila odlična igra, po vsakem ubilu je samo oglas, če ne bi bilo tega, bi jo verjetno igral še malo več.
Najprej je preveč oglasov, s katerimi bi se oseba lahko ukvarjala. Drugič, animacija je preveč čudna, ni res dobra, morda več truda.
Dobra igra, vendar preveč oglasov. Posodobite ga in pustite, da ne bo veliko oglasov
Odličen koncept za igro, vendar je preveč oglasov. Imel sem jih 5, ne da bi sploh prišel do stopnje 2. To je popolnoma smešno.
Všeč mi je ta igra, vendar me nekaj stvari razjezi, kot da imate na vsaki ravni dodaten, vendar bi lahko izklopil svoj wifi in boš v redu
V bistvu je samo oglaševalska aplikacija, preoblečena v igro, dobiš nekaj smešnih izzivov, a dejansko ni nič doseženega. Kostumi in predmeti nimajo vpliva na vaš rezultat ali sposobnost, da končate stopnjo ... To je nesmiselna komercialna baraža.
Preveč dodatkov. Čeprav je igranje prvih nekaj stopenj zabavno. Potem so namigi prelahki. Poleg tega se po stopnji 150 ravni ponovijo.
To je smešna igra, vendar je PREVEČ OGLASOV! Všeč mi je, da lahko gledamo oglase, da dobimo bonus stvari, vendar je oglas po vsakem umoru veliko.
死神降臨! 冒險 aoe
Za vsako posamezno ENO dejanje, ki ga izvedete v tej igri, boste zagotovo prejeli 15-sekundni oglas. To je najbolj brezsramna igra, kar sem jih kdaj videl. Razvijalci so pri ustvarjanju te igre morali tej igri aktivno vložiti najmanj truda. Zaradi te igre se mi je zaradi njih sram. Popolnoma nesramno, če bi delal na tem, ne bi želel zasluge za to. :[
ta igra je smešna zapravljanja časa ... v dobrem smislu. Obožujem to. oh, in samo majhen namig za tiste, ki se norijo na oglase: IGRAJTE BEZ SPLETNE povezave! igra ne zahteva internetne povezave in se lahko povežete, kadar koli želite nagrado. preprosto je. lahko podpirate razvijalce, vendar po lastni volji... saj tako želite to storiti. seveda, oglasi so dražeči, toda razvijalci morajo tudi jesti ^^
Muhasta in zabavna igra, vendar ji dajem nizko oceno, ker so dodatki neprekinjeni. Preveč, najverjetneje se bom po tednu ali dveh naveličal in ga odstranil. Tako kot vsaka druga aplikacija, zaradi katere preživite več časa za gledanje dodatkov kot za dejansko igranje. Zmanjšajte število dodatkov in dal bi mu višjo oceno
Igra mi je bila dovolj všeč, da sem jo kupil brez dodatkov. Takoj, ko sem to storil, so začeli ponavljati stopnje. Želim svoj denar nazaj! To je neumno!
Namesto odstranitve oglasov lahko naredite 2,99 za igro. V bistvu ni mogoče igrati zaradi dobesedno stalnih oglasov.
OGLASI IN VEČ OGLASOV. Oglasi me ne moti. Popolnoma razumem, ko je igra brezplačna. Ko pa je po skoraj vsakem izzivu oglas, ki ga ne morem preskočiti, ga odstranim v manj kot 10 minutah.
Obožujem to igro, vendar je res strašno smrtonosno raven
Užival sem, zaradi teh frustracij sem kupil možnost brez oglasov, zdaj se aplikacija neha odzivati vsakič, ko jo odprem.
Geometry Dash Lite Arcade joh
Odlična igra, res mi je všeč raven, ta igra je za ljudi, ki nimajo kaj početi, vendar vas moram opozoriti, da lahko postane frustrirajuće
To je dobra igra, vendar malo oglasov
Death Incoming! एडवेंचर rwe
To je zabavna igra in dobra ideja, da obstaja le pot do številnih oglasov. Razumem, da so oglasi v brezplačni igri, toda po vsaki posamezni ravni je oglas, tudi če je omenjena raven hitra in enostavna. Zaradi tega je igra res neprijetna, zato sem jo izbrisal
Dejanska igra sama po sebi ni slaba. Bilo je nekaj ustvarjalnih ugank. Vendar običajno trajajo le nekaj sekund, nato pa si morate med vsako stopnjo ogledati oglas. Več časa sem porabil za gledanje oglasov kot za igranje.
Res je zabavno, vendar morate izklopiti Wi-Fi, ker vam bo poslal veliko oglasov in stvari, tako da je to precej dobra igra, samo izklopite Wi-Fi in vse bo v redu
Preveč oglasov, premalo igranja. In ne, nočem vklopiti načina za letalo, ker potem ne bom prejemal obvestil drugih stvari. Tako daleč sem prišel v igro, nato pa sem ugotovil, da znova igram iste ravni. Mislim, da sem porabil več časa za oglase kot igra, saj je vsaka raven potrebovala morda 5 sekund, da sem ugotovila, vsak dodatek pa je bil 30 sekund in ga ni bilo mogoče preskočiti. Ne preberite te igre, če bi raje gledali oglase za druge igre, da bi vam poslali neželeno več oglasov.